DE MUUR OLDENZAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 816 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Muur Oldenzaal. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 19:55 Was weer lekker.alhoewel ik kreukelfriet lekkerder vind...bedankt voor het extraatje
2 feb 2024 om 20:17 Heerlijk.zoals alijd.malse saté en lekkere verse salade erbij...patajes knapperig..
25 jan 2024 om 15:43 Dit was altijd mijn vaste cafetaria. Deels omdat het een oké prijs was voor goede kwaliteit. Weet niet of dit éénmalig was, maar sinds kort lijken ze dunne friet te hebben i.p.v. dikke/gewone. Was niet te eten en daarbij was het duurder. No ty.
18 jan 2024 om 19:41 Jammer dat de patat koud was.
14 jan 2024 om 19:48 Zeer slecht , oatat slap gehakt bal smaakte vies alsof het uit de magnetron kwam bah eerste keer daar besleld nooit weer geen aanrader
26 dec 2023 om 19:41 Weinig patat voor een hoge prijs.
23 dec 2023 om 17:53 Bezorger was hoerekind .eten zoals altijd niet te eten , maar wat verwacht je anders van een zaak die alleen loopt omdat die in het midden van de stad is gevestigd en alle dronken lui daar hun goedkope snacks kopen.
17 dec 2023 om 13:11 Lekker eten Snel bezorgd en warm... Gyros en Doner zijn Top!!!
15 dec 2023 om 0:01 ik was nog niet thuis dus het eten is weer terug naar de zaak gebracht ik heb gebeld en het eten kwam een kwartier later koud aan het is niet opnieuw verwarmd
11 dec 2023 om 20:38 Weer lekker gegeten en snelle bezorging! Bedankt!
10 dec 2023 om 19:41 Altijd lekker.vriendelijke bezorgers.altijd top..bedankt
14 nov 2023 om 2:22 Voor 17.00 uur eten besteld echter kwamen ze pas 17.20 uur aan de deur. Jammer terwijl je toch ruimschoots van te voren een bestelling geplaatst hebt. Met tijdstip. Eten was echter goed als altijd, alleen dit keer niet echt super warm meer.